Mercat d’intercanvi a la Barceloneta

Voleu desfer-vos de tot allò que ja no feu servir i us fa nosa a casa? Us convidem a intercanviar aquests béns de consum en bon estat per altres objectes desitjats o serveis, amb l’única condició que no hi hagi intercanvi de diners.
El grup de consum ecològic del barri la Sardineta donarà tret de sortida a l’exposició Som gent de profit, organitzant el dia 20 de febrer de 10:00 a 13:00h un mercat d’intercanvi a la mateixa plaça del mercat.

 

cartele sardi

Mercat d’intercanvi
Dia: Dissabte 20 de febrer.
Horari: de 10:00 a 13:00h. (De 9:00h a 10:00 del matí per muntar parada)
Els Mercats d’Intercanvi s’estan convertint en la millor alternativa per a una gran diversitat de persones, aquelles que volen fer un consum més responsable amb el medi ambient, reutilitzant aquells objectes que ja no tenen valor per a elles i que potser sí que el tenen per a altres persones, enlloc de convertir-les en residus.
Com funciona?
En aquests mercats el mètode que s’utilitza és el troc. Intercanviem un objecte per un altre objecte o per un servei.
Les persones que participen en l’intercanvi arriben a un acord per realitzar-lo, en funció de les seves necessitats i del valor que han donat al seu producte (mai basat en la moneda). Per tant en aquest mercat no està permès utilitzar l’euro com a moneda de canvi.
Què podeu portar?
Roba, música, llibres i contes, joguines, material esportiu, electrodomèstics, mobiliari, objectes de decoració, material informàtic, estris de cuina, plantes, eines i productes d’elaboració propia, sempre en bon estat.
Al mercat d’intercanvi també trobareu on oferir els vostres serveis personals o professionals: pintura, lampisteria, jardineria, classes… el que sigui que sapigueu fer o vulgueu ensenyar.
IMPORTANT: Hi haurà taules per exposar els vostres productes i negociar l’intercanvi amb les persones interessades, però caldrà fer una inscripció bé a l‘Oficina del Pla Comunitari al Centre Cívic de la Barceloneta o adreçant-vos a intercanvibarceloneta@gmail.com (l’organització del mercat disposa de taules i cadires limitades que es cediran per ordre d’inscripció). També us animem a que porteu la vostra tauleta, carretó, cistell o bossa.
Sigui com sigui, esperem que gaudiu i trobeu allò que necessiteu!

FEU-NE DIFUSIÓ!
US HI ESPEREM!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s